THE ATHLETE DEVELOPMENT PROGRAM

Ett unikt träningssytem som garanterat utvecklar din prestation

.

Vi har samarbetet med

”Ett unikt träningssystem som garanterat förbättrar din idrottsprestation

The Athlete Development Program är för dig som vill mer med din träning och idrott. I programmet ingår det både fysiologiska tester, en personlig coach, individuellt träningsprogram och en rad övriga tjänster beroende på vilken nivå du väljer.

Följ en tydligt utformad träningsplan baserat på dina styrkor, svagheter och målsättning. Programmet hjälper dig att få snabbare och bättre träningsrespons, blir starkare och explosivare, samt få bättre kondition och hålla dig skadefri.

Vad är The Athlete Development Program?

Athlete Performance är ett program skapat för att maximera DIN prestation, vilket innebär att vi arbetar med att utveckla alla viktiga fysiska delkapaciteter som hjälper dig att bli bättre på din idrott. Så som maxstyrka, power, sprint, acceleration, riktningsförändring, kondition och rörlighet. Detta kombineras med personlig coaching, analyser och feedback hjälper dig att utföra programmet på bästa sätt.

Ta din prestation till nästa nivå.

Så går det till

Tester & Analyser

Vi utför tester så som kondition, explosivitet, snabbhet, styrka och riktningsförändring. Detta har vi som grund för att sätta din plan och bygga ditt träningsprogram.

Skräddarsytt träningsprogram

Vi skräddarsyr ditt träningsprogram utefter dina mål, unika behov och förutsättningar för att du ska nå optimal prestation. Vi tar hänsyn till din träningsvolym, hälsa, skadehistorik och träningsform.

Träning & Support

Träna fyspass med fokus på styrka, explosivitet och snabbhet. Du får personlig support längs hela programmet med regelbunden uppföljning, feedback och analys av prestation och träning.

Vad ingår i Athlete Performance?

 • Individuellt anpassade tester – Vi utför tester utefter dina mål och idrottens kravprofil.
 • Videoanalyser – Analys av lyftteknik i styrkeövningar, löpteknik m.m.
 • Träningsplanering – 4-12 månader individanpassat träningsprogram via appen TrainHeroic (innehållande styrketräning, power, kondition, rörlighet m.m.)
 • Kostprogram – Individanpassad kost där energimängd, fördelning, frekvens och tajming utefter dina mål och behov.
 • Personlig coaching – Få feedback genom hela perioden med veckovis uppföljning och anpassning av program.
 • Utbildning – Få en ökad förståelse för träning, kost och hälsa, detta för att främja ett hållbart och långsiktigt elitidrottande.

350+

COACHADE IDROTTARE

50+

PÅ LANDSLAGSNIVÅ

Vem är programmet för?

 • – Elitidrottare som vill ta nästa steg och få ut det lilla extra av sig själv
 • – Ungdomar som vill bygga en stark grund som främjar ett livslångt idrottande.
 • – Motionärer som vill träna hårt och vill se seriösa framsteg i sin träning.
 • – Är seriös med att bli bättre på sin idrott.
 • – Vill utvecklas och göra jobbet som krävs.
 • – Du  vill hålla dig skadefri så du kan prestera hela säsongen.
 • – Vill träna utefter berövade träningsmetoder och principer med god vetenskaplig förankring.
 • – Vill få garanterat resultat.

Eller om du känner igen dig i något av det här?

 • – Du känner att du saknar styrka i viktiga idrottsspecifika rörelser.
 • – Du upplever att kroppsformen behöver bli bättre för att kunna prestera.
 • – Vill bli mer explosiv i ditt första steg för att kunna skapa överläge mot dina motståndare.
 • – Ha en bättre kondition och uthållighet så att du orkar mer och återhämtar dig fortare.
 • – Vill kunna hoppa högre på både ett och två ben.
 • – Ha mindre ont och kunna röra dig bättre.
 • – Bli snabbare på 5,10,20 och 30 meter sprint
 • – Förbättra din koordination och förmåga till riktningsförändring.
LÄS VAD ANDRA SÄGER OM OSS
“Stella ökade sitt vertikala hopp från 36,0 till 40,7 cm på 6 veckor.”

Jag blev rekommenderad att gå till Nico av andra basketspelare där jag ville bygga upp styrkan, spänsten och få anpassade övningar specifikt för mig. Träningarna gav väldigt snabba och tydliga resultat. Min spänst förbättrades väldigt mycket och jag har blivit starkare i hela kroppen. Jag fick lära mig massor av nya, varierande och effektiva övningar som varit väldigt bra för mig.

Jag vet också nu hur jag ska träna rätt och bra men även hur jag ska utmana mig själv träningsmässigt. Nico är superinspirerande, peppande och engagerad, det är alltid roligt att träna hans pass.

– Stella Szabo, U16 Basketlandslaget

“Cornelia förbättrade sin styrka och explosivitet samtidigt som knäsmärtan försvann”

Jag hade under hela våren av säsongen varit knäskadad och ville därför bygga mycket styrka under sommaren. Innan vi började programmet pratade vi igenom mina mål och vart jag nu var. Jag ville att mitt knä skulle bli helt bra samtidigt som jag skulle bygga upp explosivitet. Nico och jag hade bra kontakt under hela sommaren för att han skulle lägga upp det optimala passet för mig, vilket han verkligen lyckades med!

Knäet är nu helt bra efter programmet där jag byggde upp styrka runt knäet. Från att i början av sommaren ha problem med att göra knäböj kan jag nu göra 5×4 rep på 40 kg. Eftersom att vi fokuserade mycket på mitt knä och explosivitet under sommaren tränade jag mycket ben. Trots detta kunde jag under sommaren ta 40 kg i bänkpress, vilket jag inte gjort tidigare.

Jag skulle varmt rekommendera att anlita Nico om du vill få en individanpassad träning där du får utveckla det du behöver! Nico som coach peppar en under hela resan och har ett proffsigt upplägg genom hans app där kan man enkelt hålla koll på ens resultat.

 

 • Cornelia H Petersson
 • Basketspelare Norrköping U 18

Vanliga frågor & Svar

Vem är programmet för?

Programmet är för idrottare (oavsett nivå) som vill maximera sin potential med rätt fysträning. Vi arbetar med ungdomar från 13-14 år och uppåt, men även vuxna som vill optimera sin prestation.

Hur många timmar behöver jag träna för att lyckas?

Vi anpassar programmet utefter hur mycket tid du har utöver din vanliga träning. Men generellt så behöver du kunna träna två till tre pass i veckan utöver din vanliga träning för att kunna utveckla en specifik fysisk delkapacitet (ex. maxstyrka eller power).

Vad kommer jag få ut av programmet?

När du gått med  i programmet så kommer vi börja med en analys av ditt utgångsläge, vilket innebär att vi utför flertalet relevanta tester för din idrott och jämför dina testresultat din idrotts kravprofil. Detta ligger sedan till grund för träningsplaneringen och utvecklingen av viktiga fysiska delkapaciteter för din idrott.

Du kan räkna med att bli starkare, explosivare och mer uthållig samtidigt som du minskar risken för skador. Detta kommer göra dig bättre i din idrott och lyfta din prestation i nästa nivå.

Vad händer om jag blir skadad?

Om du blir skadad så ha vi två alternativ,

 • 1.) Vi pausar programmet och återupptar det när du är hel igen.
 • 2.) Vi arbetar ihop under rehabiliteringen för att du ska komma tillbaka så fort som möjligt.

Redo att ta dina resultat till nästa nivå?

Ansök till programmet genom att klicka på knappen nedan.

Varför ska du välja oss?

Vårt omfattande testbatteri kommer att hjälpa oss att upptäcka dina styrkor och svagheter, vilket gör att vi kan utforma ett individualiserat program som hjälper dig att bli starkare, snabbare och bättre på din sport.

Ditt individualiserade program kommer sedan skapas utifrån dina mål, testresultat och tid du kan lägga på fysträning. Oavsett hur upptagen du är, gör vi det enkelt för dig att träna. Ditt program kan innehålla allt ifrån styrketräning, powerträning, snabbhetsträning, agility, rörlighet m.m.

Lyft din träning till nya nivåer genom att träna med en välutbildad och erfaren personlig tränare. Enligt en studie av Storer et al. (2014) får individer som tränar med en coach signifikant bättre ökningar i styrka, muskeltillväxt och kondition jämfört med att träna själv.

Få en personlig coach som hjälper dig att sätta mål, bygga vanor, rutiner och mental kompetens för att orka prestera över tid.

VÅR GARANTI!

Vi står bakom vår process och resultat. Eftersom vi är 100% säkra på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan vi ge dig en väldigt generös garanti.

Testa programmet idag, och om du inte får resultat inför första testtillfället så betalar vi tillbaka din investering redan inom 24-48 timmar.

Detta gör det helt riskfritt för dig!