• Ready to Transform.

    Kom i ditt livs bästa form. Må bättre. Prestera bättre.

Längtar du efter resultat och vill ta din träning till nästa nivå?

Kom i ditt livs form med Ready to Transform. Ett omfattande program som inkluderar personlig coaching, fystester, träningar, kost och träningsprogram med vetenskaplig grund.

Om Ready to Transform.

RTT är för dig som vill fokusera på att öka ditt välbefinnande samtidigt som du kommer i bättre form, tappar i kroppsfett, blir starkare och bygger muskler. Vårt unika koncept är att vi ser till helheten och tränar efter beprövade principer. I programmet ingår skräddarsydd tränings-, kost och livsstilsplan anpassat efter dina unika mål och förutsättningar.

Varför Ready to Transform?

RTT är för dig som prioriterar resultat. Detta är ett komplett ”kom i form” program som anpassas efter dina unika mål, behov och förutsättningar. Vi hjälper dig oavsett om du är en glad amatör som vill komma igång med din nya hälsosamma livsstil eller om du är en träningsvan person som kört fast och behöver tänka nytt för att kunna komma vidare i din utveckling.

Med Ready to Transform får du möjlighet att uppnå resultat du tidigare bara kunnat drömma om, oavsett vem du är och vad du har för målsättning.

Så går det till

1. KONSULTATION

Träffa din tränare face to face och berätta mer om dig själv, din bakgrund, dina förväntningar och dina mål.

2. ASSESSMENT

Vi gör en djupgående analys över din livsstil, kostvanor och relevanta fystester. Detta ger oss grund för hur vi lägger upp både kosten, träningen och guidelines för att optimera din livsstil.

3. DIN PLAN

Efter alla assessment får du din skräddarsydda livsstils-, kost- och träningsplan. Träningen innehåller rörlighet, styrka, explosivitet och kondition för att utveckla dig på alla fronter.

4. UPPFÖLJNING

Vi följer upp dig kontinuerligt både face to face och via epost så att vi kan coacha dig, justera och utveckla dina program för optimal framgång.

VAD ANDRA SÄGER OM READY TO TRANSFORM

“Oerhört proffsig och kunnig”

- Susanne Sesemann

“Alla program (kost och träning) är individanpassade utefter dina egna specifika mål, en fantastiskt bra investering i dig själv!”

- Veronica Stenberg

Vanliga frågor & Svar

Hur gammal måste man vara?

Vi har satt en gräns från 18 år och uppåt. Sedan har vi haft deltagare så gamla som 70 år. Allt beror på personens fysiska status.

Hur mycket kostar programmet?

Hur mycket programmet kostar beror på hur många individuella träffar och träningar du behöver och vill ha. Du bör räkna med en investering på minst 5000 kr.

Jag har många skador, kan jag träna ändå?

Vårt träningsprogram har i flera fall löst besvären som många har. Så som besvär med ländrygg, nacke, knän och axlar . Men ibland beror det på vilken skada man har. Rådfråga med din läkare eller sjukgymnast först.

Vilka fördelar finns med programmet?

Förutom att se positiva förändringar i din kroppsform så kommer RTT även att göra dig mer allsidig tränad samtidigt som du mår bättre överlag. Förvänta dig att bli rörligare, starkare samtidigt som du får mer ork i vardagen.

Har du frågor och funderingar? Kontakta oss här!

Redo att ta dina resultat till nästa nivå?

Ansök till programmet genom att fylla i kontaktformuläret nedan.