Fotbollsfys

Fysträning som kombinerar styrka, explosivitet och skadeförebyggande träning för att maximera prestationen på planen.

Uppnå din fulla potential

Vår in-season och off-season träning hjälper dig för att komma i ditt livs form och hålla dig skadefri så att du kan dominera fotbollsplanen året runt.

Off-season och In-season träning

Bli starkare, snabbare och kvickare samtidigt som du minskar risken för skador.

Offseason träning hjälper dig med återhämtning från din föregående säsong och att återvända i ditt livs form till nästa. Detta med en solid plan som involverar smidighet, styrka, power, kondition, personlig coaching och anpassad kost.

Inseason träning hjälper dig att fortsätta få resultat, hålla dig skadefri och hålla motivationen uppe trotts den tunga träningsbelastningen.

Ha en lång och hållbar karriär

Varje spelare får den uppmärksamt de behöver. Hos READY TO PERFORM är din fysträning i framkant, kost, rehabilitering och återhämtning personligt anpassat och dina framsteg mäts. Det är vårt löfte till dig.

Tester & Analyser

Vi utför skräddarsydda tester anpassat för fotbollsspelare och jämför med eliten. Detta ligger till grund för din träningsplan som levereras via app.

Skräddarsytt Träningsprogram

Få skräddarsytt träningsprogram via en app som involverar protokoll för uppvärmning, styrka, explosivitet, snabbhet, kondition och återhämtning. Detta kan kombineras med personlig träning för snabbare och effektivare resultat.

Personlig Träning

Lär dig korrekt teknik samt få snabbare och effektivare resultat med 1-on-1 personlig träning.

Coaching & Support 24/7

Du når oss via din personliga chatt i appen med frågor och feedback på programmet. Vi stöttar och supportar dig alla dagar i veckan.

Redo att ta dina resultat till nästa nivå?

Ansök till programmet genom att klicka på knappen nedan.

VÅR GARANTI!

Vi står bakom vår process och resultat. Eftersom vi är 100% säkra på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan vi ge dig en väldigt generös garanti.

Testa programmet idag, och om du inte får resultat inför första testtillfället så betalar vi tillbaka din investering redan inom 24-48 timmar.