Hockeyfys

Evidensbaserad fysträning för att maximera prestationen på isen.

Optimize your skills for the ice.

Hockey är en komplex sport som kräver snabbhet och explosivitet för att komma först till pucken, finta en motståndare eller undvika en tackling. Dessutom krävs det att en hockeyspelare orkar upprepa alla aktioner under ett byte samt hantera höga nivåer av mjölksyra.  Detta medför att hockeyspelare kräver specifik uthållighet för att orka fortsätta producera hög kraft vid trötthet.

Off-season träning.

Offseason träning hjälper dig med återhämtning från din föregående säsong och att återvända i ditt livs form till nästa. Detta med en solid plan som involverar smidighet, styrka, power, kondition, personlig coaching och anpassad kost.

Ha en lång och hållbar karriär

Varje spelare får den uppmärksamt de behöver. Hos READY TO PERFORM är din fysträning i framkant, kost, rehabilitering och återhämtning personligt anpassat och dina framsteg mäts. Detta är vårt löfte till dig.

Tester & Analyser

Vi utför skräddarsydda tester anpassat för hockeyspelare och jämför med eliten. Detta ligger till grund för din träningsplan som levereras via app. Tränar vi online kan du utföra testerna på distans eller använda dina tidigare testresultat.

Skräddarsytt Träningsprogram

Få skräddarsytt träningsprogram via en app som involverar protokoll för uppvärmning, styrka, explosivitet, snabbhet, kondition och återhämtning. Detta kan kombineras med personlig träning för snabbare och effektivare resultat.

Personlig Träning

Lär dig korrekt teknik samt få snabbare och effektivare resultat med 1-on-1 personlig träning.

Coaching & Support 24/7

Du når oss via din personliga chatt i appen med frågor och feedback på programmet. Vi stöttar och supportar dig alla dagar i veckan. Vi finns även på telefon för att svara på frågor.

Redo att ta dina resultat till nästa nivå?

Ansök till programmet genom att klicka på knappen nedan.

VÅR GARANTI!

Vi står bakom vår process och resultat. Eftersom vi är 100% säkra på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan vi ge dig en väldigt generös garanti.

Testa programmet idag, och om du inte får resultat inför första testtillfället så betalar vi tillbaka din investering redan inom 24-48 timmar.

Detta gör det helt riskfritt för dig!