Plyometrics Workshop

Förbättra din spänst med 5-10 cm och få ett snabbare första steg med rätt hoppträning.

Eventet för ungdomar som är seriösa och vill mer med din idrott.
Begränsat antal platser och tillfällen. Boka in dig på någon av våra tillfällen för att garantera din plats.

Bli mer atletisk och dominera din idrott.

All idrott går fortare och fortare. Vilket kräver att man är mer explosiv för att hinna med och även bli bättre på sin idrott. Vi har därför utvecklat ett event där vi lär ut dom effektivaste teknikerna och metoderna inom plyometrisk träning (hoppbaserad träning) för ungdomar 14-18år. Massa forskning visar på att rätt hoppövningar i rätt dos förbättrar både snabbheten och spänsten hos både idrottande ungdomar och elit.

Under detta event får du:
  • Testa din spänst – Ta reda på hur högt du hoppar med vår utrustning från TagTimer
  • Teknikträning – Hoppa 20-40% högre och minska risken för skador med rätt teknik
  • Genomgång av olika hoppövningar i varierande svårighetsgrad
  • Genomgång av metoder och vilka övningar som utvecklar vad.
  • Hopp-program och riktlinjer för fortsatt utveckling.
  • Presentationen i PDF
Vilka är RTP?

Ready to perform startades av två anledningar. Att hjälpa människor och leverera resultat. Jag som driver träningsföretaget heter Nicolas Fiori och jag har arbetat som personlig tränare och snart i 10 år. Jag har under tiden försökt lära mig allt inom träning och prestation. Mina metoder och strategier kommer av många timmar på golvet, vidareutbildningar och av att lära av dom bästa tränarna i branschen. Jag har arbetat med idrottare inom basket, fotboll, hockey, boxning med flera.

Jag startade denna kursen för att jag vet hur viktigt ett bra vertikalt hopp och snabbt förstasteg är i många idrotter. Denna workshop jag valt att kalla Plyometrics (hoppträning).

Information

Datum: 14 april
Tid: 13-15
Plats: Worldclass Vällingby, Stockholm
Pris: 495 kr ink. moms

Har du frågor och funderingar? Kontakta oss här!

Vanliga Frågor

Hur gammal måste man vara?

Vi riktar oss till ungdomar 14-18 år

Vad händer om jag är skadad?

Har du en jobbig skada för underkroppen så kan det blir svårt att delta på alla praktiska moment. Men du kan fortfarande få ut mycket av teorin och titta på vad vi gör. Så kan du träna allt själv när du är frisk.

Hur kommer workshopen att hjälp mig i min idrott?

Det finns massa forskning som visar på att korrekt och regelbunden hoppträning förbättrar spänst och snabbhet i många olika idrotter. Att kunna hoppa högt och ha ett snabbt förstasteg är bland det viktigaste egenskaperna för att kunna slå sin motståndare en mot en och dominera spelplanen.

Hur mycket kostar det?

Avgiften är på 495kr.

Vad ingår?

Förutom dom två timmarna som vi kombinerar träning och teori så får du även alla övningar vi gör i en ebok samt alla slides i presentationen.

Vart och hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att maila ”plyometrics” i ämnesraden till info@readytoperform.se. Skriv sedan ditt namn, telefonnummer och epost. Skriv gärna vad du har för förväntningar.

Alternativt så bokar du via Anmälnings knappen på sidan. Det tar dig till ett kontaktformulär.

Redo att ta fys till nästa nivå?

Boka din plats redan idag!
Vår garanti:

Hela vår business bygger kring att hjälpa människor och leverera resultat—vi har arbetat i branschen i över 10 år med idrottare i allt ifrån; kampsport, fotboll, basket och hockey m. m.

Vi är säkra på att du kommer gilla upplägget och allt du lär dig i vår workshop. Därför garanterar vi vår kurs Plyometrics.

Det är simpelt: Gå kursen. Om du inte får resultat, kontaktar du oss och vi återbetalar dig 100% av priset. Och du behåller även kursmaterialet.