RTP Life

Så kommer du i ditt livs form, höjer din hälsa och bibehåller det över tid.

Förläng ditt liv samtidigt som du bygger en träningsvillig kropp med lägre kroppsfett.

Följ en tydligt utformad kost och träningsplan baserat på fysiologiska tester och hälsomarkörer. RTP Life är framtagen för dig som prioriterar hälsan samtidigt som du vill komma i bättre form och tappa i kroppsfett.

Programmet ger dig en bättre allsidig grundfysik, snabbare utveckling, och lägre fettprocent. Detta sker genom att du kombinerar styrka med konditionsträning och ett tydlig individuell kostplan som anpassas över tid.

Till vem riktar sig programmet?

RTP Life är till för dig som vill gå ner i vikt, komma in i goda tränings och kostrutiner, samt bibehålla det över tid.

Programmet passar dig som är ny i träning och behöver hjälp med rätt rutiner för att komma i ditt livs form och göra träning till en livsstil.

Tränar du redan? RTP Life passar även dig som tränar regelbundet, men som behöver tappa “trivselvikt” och upplever utebliven träningsrespons.

RTP Life har tagits fram av erfarna coacher under flera års tid och bygger på  mångårig erfarenhet av tester och coaching och aktuell forskning.

Hur går det till?

Programmet inleds med hälsotester där vi testar din kondition, blodsocker, blodfetter, kroppssammansättning, samt gör en skattning av vanor och livsstil. Under första träffen sker även ett första coachingsamtal för att sätta mål och förtydliga dina förutsättningar och behov.

Därefter tilldelas du en träningsplan anpassad efter dig i en app, med både styrketräning (kroppsvikt eller gym beroende vad du föredrar) och konditionsträning. Träningen kan innebär lätt för vissa och prestationsinriktad för andra beroende på mål och förutsättningar.

Vidare får du en tydlig och Individuellt anpassad kostplan med korrekt energibehov, en fördelning av näringsämnen och frekvens som passar dig samt tillhörande recept.

Sedan bokar du och din coach in återkopplingar var annan vecka under 16v.

Programmets struktur

Första 4 veckorna fokuseras på att komma igång med nya programmet och hitta rutiner med kosten, programmet följs sedan av en 8 veckors period med fokus på viktnedgång. Programmet avslutas sen med en normaliseringsfas på 4 veckor som involverar en plan för att göra både träningen och kosten hållbar över tid.

Innehåll

Tester & Analyser

Vi utför tester på din kondition, blodsocker, blodfetter, kroppssammansättning, samt en skattning av din livsstil. Totalt 3 testtillfällen.

Skräddarsytt träningsprogram

Vi skräddarsyr ditt träningsprogram utefter dina mål, behov och testresultat för optimal träningsrespons  och resultat. Vi tar även hänsyn till din skadehistorik och förutsättningar till träning.

Individuellt kostprogram

Vi skapar ett individanpassat kostprogram som grundar sig på hälsotesterna och uppskattat energibehov. Vidare får du konkreta råd och recept som gör det enkelt för dig att äta god och näringsrik mat som ökar din energi och välbefinnande.

Coaching

Du får personlig support längs hela programmet med regelbunden uppföljning varje vecka, feedback och analys av kost och träning.

Bokning & Frågor

Ring idag

0723 94 44 26

Maila oss

info@readytoperform.se