4 VECKORS HEMTRÄNINGSPLAN

Utveckla din explosivitet och snabbhet på endast 28 dagar med kroppen som redskap.

Resultatinriktat, Enkelt att tillämpa, Uppbackat av forskning.

Vem är programmet till för?

Träningsprogrammet passar unga idrottare inom basket, fotboll, handboll, ishockey och annan idrott som kräver att man är explosiv och snabb på korta distanser och i riktningsförändringar. Du som tränare kan även använda det som underlag till dina unga spelare.

Grundaren av Ready To Perform, Nicolas Fiori

Nicolas Fiori är grundare till träningsföretaget Ready to Perform med inriktning prestationsutveckling. Han har arbetat som personlig tränare sedan 2009 och har över 10.000 timmar bakom sig som tränare och konsult. Han har under sin tid som tränare arbetat med allt ifrån motionärer till idrottare inom basket, fotboll, boxning, handboll, dans, styrkelyft och bodybuilding. I dagsläget har han uppdrag som fysansvarig för både Hammarby och Blackeberg Basket samtidigt som han föreläser och har kurser i olika ämnen om fysträning.

GRATIS NYHETSBREV

Ifall du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev här på READY TO PERFORM så får du ”Snabbhet & Explosivitet” helt kostnadsfritt. Nyhetsbrevet är gratis och som prenumerant får du nya övningar, videos, artiklar och infografik rakt ner i inkorgen.

OM READY TO PERFORM

RTP har ett enda mission, att få dig att prestera bättre i din idrott. Detta gör vi genom att dela artiklar, videos, infografik samt genom våra tjänster och produkter inom träning och prestation.