LADDA NER 4 VECKORS TRÄNINGSPLAN

Utveckla din explosivitet och snabbhet på endast 28 dagar.

Resultatinriktat, Enkelt att tillämpa, Uppbackat av forskning.

 

Vem är snabbhetsguiden för?

Träningsguiden passar unga idrottare inom basket, fotboll, handboll, ishockey och annan idrott som kräver att man är snabb, explosiv och duktig på riktningsförändringar. Även tränare och coacher kan använda e-boken som underlag för att träna sina ungdomar.

Om Nicolas Fiori

Nicolas Fiori är grundare till träningsföretaget Ready to Perform med inriktning prestationsutveckling. Han har arbetat som personlig tränare sedan 2009 och har över 10.000 timmar bakom sig som tränare och konsult. Han har under sin tid som tränare arbetat med allt ifrån motionärer till idrottare inom basket, fotboll, boxning, handboll, dans, styrkelyft och ishockey. I dagsläget har han uppdrag som fysansvarig för Blackeberg Basket samtidigt som han föreläser och har kurser i olika ämnen om fysträning.

GRATIS NYHETSBREV

Ifall du väljer att prenumerera på mitt nyhetsbrev  så får du e-boken ”En idrottares guide till ökad snabbhet och explosivitet” helt kostnadsfritt. Nyhetsbrevet är gratis och som prenumerant får du nya övningar, videos, artiklar och infografik rakt ner i inkorgen.

READY TO PERFORM hjälper idrottare och motionärer att komma i sitt livs form men träning som vilar på modern idrottsforskning och beprövade metoder. 

EMAIL : info @ readytoperform.se

TEL: 0723944426