LADDA NER GRATIS TRÄNINGSGUIDE!

SPS-Metoden förbättrar din snabbhet i sprint och riktningsförändring på endast fyra veckor.

Resultatinriktat, Enkelt att tillämpa, Uppbackat av forskning.

Vem är guiden för?

Träningsguiden passar fotbollspelare som vill utveckla sin acceleration, explosivitet och snabbhet på plan med rätt fysträning. Du som tränare eller förälder kan även använda guiden till dina unga spelare.
OM READY TO PERFORM

READY TO PERFORM är ett förstklassigt träningsföretag som hjälper idrottare och träningsentusiaster att ta sin prestation till nästa nivå med träning som vilar på modern idrottsforskning och beprövade metoder.

Nicolas Fiori är grundare till träningsföretaget och har arbetat som personlig tränare sedan 2009 och har över 13.000 timmar bakom sig som tränare och konsult. Han har under sin tid som tränare arbetat med allt ifrån motionärer till idrottare inom basket, fotboll, boxning, handboll, dans, styrkelyft och ishockey. I dagsläget har han uppdrag som fysansvarig för Blackeberg Basket samtidigt som han tränar och utbildar idrottare via utbildning och personlig träning.

GRATIS NYHETSBREV

Ifall du väljer att prenumerera på mitt nyhetsbrev  så får du e-boken ”Snabbhetsträning för fotbollsspelare” helt kostnadsfritt. Nyhetsbrevet är gratis och som prenumerant får du nya övningar, videos, artiklar och infografik rakt ner i inkorgen varje vecka.

  • READY TO PERFORM hjälper idrottare och motionärer att komma i sitt livs form men träning som vilar på modern idrottsforskning och beprövade metoder.
  • EMAIL : info @ readytoperform.se
  • TEL: 0723944426