Strength & Power

Bygg atletisk styrka och explosivitet som tar din prestation till nästa nivå.

8 veckors träning. Coaching i toppklass. Evidensbaserad träning för optimala resultat.

Ett program utformat för att markant öka din styrka och explosivitet samtidigt som vi minskar skaderisken för skador och bygger en robust kropp. Vårt innovativa träningssystem inkluderar:
Tester & Analyser

Vi testar din maxstyrka och explosivitet och jämför mot eliten (5 tester). Detta ger oss en uppfattning om dina styrkor och vart det finns mest potential att utvecklas. Resultaten ligger sedan till grund för träningsprogrammet.

Träningsprogram

Utifrån dina tester skapar vi ett skräddarsytt träningsschema med fokus på styrka och explosivitet. Programmet levereras via en användarvänlig app där du hittar övningar, videoinstruktioner, och övrig info gällande ditt program. I appen finns även en chattfunktion där du kan chatta med din tränare.

Personlig Träning & Coaching

Vi hjälper dig att träna med rätt teknik och belastning så att du minskar risken för skador samtidigt som du optimerar dina träningsresultat. Vi jobbar tillsammans och coachar dig igenom hela programmet med veckovisa uppföljningar och regelbundna telefonsamtal. Du har tillgång till din tränare via chatten i appen 7 dagar i veckan.

Idrottsnutrition

Vi skapar ett kostprogram som du enkelt kan följa och tillämpa i din vardag. Du behöver inte räkna kalorier. Använda dig utav ett enkelt system som hjälper dig att få rutiner och vanor som hjälper dig att återhämta dig och prestera bättre på träning.

READY TO PERFORM

RTP är dedikerade till att hjälpa idrottare att uppnå sin fulla potential. Detta genom leverera träning och coachning som vilar på modern idrottsforskning och beprövade metoder. Vi tränar hårt. Vi tränar smart. Vi levererar resultat.

Redo att ta prestation till nästa nivå?

För att boka programmet eller en fri konsultation. Klicka på knappen nedan.

FAQ’S

Vem kan ha nytta av programmet?

Programmet är för idrottare (oavsett nivå) som vill maximera sin styrka och power. Vi arbetar med ungdomar från 13-14 år och uppåt samt vuxna som vill optimera sin prestation.

Hur många timmar behöver jag träna?

Du behöver kunna träna 2 till 3 pass i veckan utöver din vanliga träning för att kunna få optimala resultat av programmet.

Kan jag utföra programmet under säsong?

Du kan absolut ha nytta av att träna programmet in-season så länge vi modifierar och anpassar det efter din träningsbelastning.

Vad kommer jag få ut av programmet?

Du kan räkna med att bli starkare i alla basövningar, explosivare i flera rörelseplan samtidigt som du bygger en hållbar och robust fysik. Detta kommer göra dig bättre i din idrott och lyfta din prestation i nästa nivå.

Kan jag utföra programmet skadad?

Vi vill att du är 100% frisk när du påbörjar programmet, så är du skadad är det bättre att du besöker en fysioterapeut eller läkare för rehabilitering.

Kan jag kombinera detta program med andra träningsprogram?

Detta är inget vi rekommenderar. Vi vill att du fokuserar på vårt program för att kunna uppnå bästa effekt.

VÅR GARANTI!

Vi står bakom vår process och resultat. Eftersom vi är 100% säkra på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan vi ge dig en väldigt generös garanti.

Testa programmet och om du inte får resultat inför nästa testtillfället så betalar vi tillbaka din investering.

Detta gör det helt riskfritt för dig!