Tjänster

Ta din prestation till nya nivåer. Läs vidare om hur våra program, behandlingar och utbildningar kan hjälpa dig.

Prestationsutveckling

Vi erbjuder flera olika programupplägg som inkluderar tester, träningar, behandlingar och återtester. Läs vidare om våra program i fliken ”Våra tjänster”.

Workshops

Vi har nischade workshops så som fysträning för Golf, Basket, Speed & Agility, Power och explosivitetsträning m.m. Varje workshops är på mellan 1.5-2 tim långa och varvas mellan teori och praktik. Alla deltagare får med sig utbildningsmaterial i form av PDF som bonus. Se vår kalender för nästa datum.

Behandlingar

Ha mindre ont i muskler och leder så att du kan prestera bättre i din idrott. Våra behandlingar involverar rörelsetester med 1080MAP, massage som både mobiiserar muskler och leder samt övningar som hemläxa.

Tester & Analyser

Vi har både färdiga testpaket samt skräddarsyr efter dina behov och målsättningar. Våra testpaket ger dig en översikt över din nuvarande fysiska status och jämför sedan med vad som krävs på högsta nivå i din idrott. Du får en överblick över din kondition, explosivitet, spänst, styrka m.m. Läs vidare mer specifikt om våra testpaket bland ”Våra tjänster”.

Boka en konsultation idag. Kontakta oss här!